Loading

Remember, remember the 5th of November

Folosesc doar începutul din poezia dedicată boicotului pus la cale de Guy Fawkes prin secolul 19. Defapt o să vă vorbesc despre ale mele.

Despre o povestioară despre inimi frumoase, imaculate vs inimi rănite și colțuroase. Se spune că este ideal să ai o inimă imaculată, ca a unui nou născut, dar atunci singurul lucru pe care îl poți face este să te urci pe un piedestal și să urli cât te țin plămânii că ai o inimă frumoasă. Pe de altă parte având o inimă rănită și colțuroasă, este dovada vie că ai iubit și te-ai lăsat iubit. Cu fiecare persoană cu care ai cunoscut iubirea v-ați făcut schimb de părticele din inimă, ceea te-a adus în punctul ăsta în care inima ta nu este de pus în ramă, nu mai este dintr-o singură bucată, poate părticele din ea lipsesc pentru că ți-ai luat și țepe în dragoste, dar este demnă de a spune mai mult de o poveste frumoasă. Tu poți spune că ai văzut locuri obișnuite în dimensiuni neobișnuite și că încă mai simți bucuria pe care, de pildă, zâmbetul ei ți-o transmitea în sensul giratoriu din fața podului Londrei, sau traversând pe la arcul de triumf, sau la intersecție la colosseum…

Citeam cândva că secretul succesului constă în rezolvarea unei singure ecuații, mai simple decât funda de la șireturi: trebuie să te ridici mai des decât cazi, trebuie să câștigi mai mult decât pierzi!

Aș prefera ăsta să fie și cazul meu..

Leave a Reply