Loading

O lume plină de dubioși

61859857Am să vă copiez o știre: Tatal vitreg al unei adolescente de 15 ani din Florida a ramas inmarmurit cand a vazut ce se petrece in dormitorul fiicei sale. Barbatul stia ca tanara este bolnava, lipseste de la scoala si sta in pat pentru a se face bine. In momentul in care barbatul a vrut sa vada cum se mai simte fata, a dat peste Lauren Debenedetta, o profesoara de dans in varsta de 38 de ani, in pat cu adolescenta. Profesoara e femeie măritată. Fata a inceput sa strige la el si i-a spus sa inchida usa, relateaza The Sun. Ea venise în casă cu pretextul de a-i aduce o supă caldă. Cele două s-au sărutat și au făcut sex în patul din camera elevei. Nervos, omul a sunat imediat politistii si pe mama adolescentei. Femeia a fost arestata sub acuzatia ca a intretinut acte sexuale cu o minora si urmeaza sa fie judecata. Soțul profesoarei deținea școala de dans unde aceasta preda, iar acum și-a închis instituția din cauza scandalului sexual. Se pare că profesoara și eleva au avut acte sexuale și în biroul acesteia de la școală, ar fi spus fata. Poliția  a găsit și mesaje trimise de cele două. sursa: stirileprotv.ro

Acum o să comentez: lista de suspecți este foarte mică, dar nu o să știm niciodată care a fost cu ideea!

Acum să las gluma la o parte, aud din ce în ce mai multe cazuri de adolescenți care o iau razna de la vârste fragede! Toți provenind din familii disfuncționale dar totuși din medii bune. Țin  minte că în anii 90 dacă nu scăpai de la mă-ta-mare de la țară sau din  colentina/ghencea care era cam același lucru, ajungeai să fii un copil problematic. Adică în traducere liberă ai fi ales să furi casetofoane auto, să dai m#ie la italieni pedofili sau să ”transporți colete” pentru șmecheri pentru o pereche de blugi sau o geacă de vinilin. Dacă aveai cărămidă din aia de bosch 511 înseamnă că deja furai mașina cu totul sau făceai bijniță la piață cu mărfuri rare ilegale. Dar de pentru acei indivizi au apărut 2-3 formații hip-hop ca să îi facă să se arate și i-a cules garda foarte frumos. Acum dacă stai în cartierele alea te duci frumușel la muncă pentru că ai exemple de așa nu! Te duci la muncă la unu care a crescut o beizadea gata să-și seducă profesoara.

Nici nu mă așteptam să dispară ”necuratul” din copii, dar parcă ăla de pe vremea noastră era mai la început, mai timid, mai stângaci.

Leave a Reply