Loading

O femeie puternică

Rachel, are 32 de ani, este mama a doi copii, o fetiță de 3 ani și un băiețel de 1 an și 5 luni, este în proces de divorț și manger la un restaurant cunoscut din capitală.

În urmă cu 1 un an, relația dintre ea și soțul ei devenise tot mai tensiontă, iar după câteva ședințe de psihoterapie de cuplu, a luat decizia cea mai potrivită atât pentru ei, cât și pentru copii. Rachel lucrează 5 zile pe săptămână, 2 zile pe săptămână copiii stau la mama soțului, iar ea conduce 1 ora jumătate până acolo. Acolo primește criticele de rigoare din partea soacrei, că nu este o mamă adecvată, că nu se ocupă de cei mici. O zi pe săptămână este libera, atunci copiii stau cu tatăl, impropriu spus liberă, pentru ca și atunci, în loc să meargă la un salon, ea face curățenie, spală și calcă. Ar fi putut sta acasă, dar ce exemplu ar fi fost pentru cei mici?

Rachel este doar un exemplu, în lume sunt milioane de femei puternice care muncesc și își cresc singure copii, fără să aibă măcar timp să se plângă pentru asta, se întorc de la muncă și se apucă iar de muncile casei, ocupându-se de cei mici. Una din ele este chiar mama ta, sora sau soția ta!

Apreciază femeia de langa tine!

Leave a Reply