Loading

Nicio urmă de romantism nu va rămâne nepedepsită

Din vicii își recrutează Diavolul preferații, iar cu vise frumoase îi ademenește.

Cred că de când e lumea asta, poate chiar și înainte de Herodot, oamenii au visat la ”a câștiga marele premiu la loterie”.. cu siguranță merele premiu ăsta purta alt nume în trecut, cum probabil va purta și mai târziu altul… dar nu este nimic sub soare… de la un mamut la un milion, sau la o tonă de apă curată visul ar fi fost asemănător: mâine toate problemele tale de azi vor dispărea!

Nu vei mai avea de dat, ci vei avea numai de primit, iar asta în cont, nu în ringul de box!

Dar ce te faci în ziua aia când ești dispus să faci săritura? În sus, în jos… ce mai contează? Oricum nimeni nu se gândește și la aterizare.. toți văd rezultate, dar nimeni nu este dispus să își suflece mâinile.. să se apuce de treabă sau să completeze biletul ăla de loto

Exact cum îți spuneam în seara asta: nu merită statuie ăla care se descurcă… ci ăla care construiește, zi de zi, cu sudoarea frunții sale. Pentru că lumea asta nu are nevoie de oportuniști.. la baza societății actuale stă fix contractul social care ne scapă de astfel de oportuniști leneși, consumatori inutili de timp și de resurse!

Dar revin cu întrebarea: ce te faci în seara de dinaintea săriturii? Dacă ai fi în locul meu: poate ai alege să scrii altceva, sau poate nu ai mai scrie deloc… dar dacă ai fi tu???? în fața oglinzii tale!!!! cum te-ai proiecta peste fix 30 de ani?!

 

Leave a Reply