Loading

Mirror mirror on the wall

Ce văd eu când privesc în oglindă? Cu siguranță cam același lucru pe care îl vedeți fiecare dintre voi: văd un bărbat onorabil, valoros, viteaz, onest, loial, care și-a onorat enormul său potențial. Un om care a făcut ceva bun cu viața sa. Acum sunt pregătit pentru mai mult.

Dar nu știu ce înseamnă asta! Nu știu ce înseamnă mai mult. Nu sunt nici măcar sigur că mi-am atins potențialul.

Oare mai mult înseamnă să mă autodepășesc? Sau mai mult ăsta înseamnă să o iau pe alt drum, poate nici măcar bătătorit încă?

Vezi tu privitorule? Deși sunt atât de sigur de drumul meu până aici, vezi câtă panică mă încearcă? Vezi cum duhul din oglindă îmi inserează frici (the fairest of them all).

Nu suntem atât de diferiți. Suma experiențelor mele m-a adus aici pregătit să o scriu ca să rămână notată undeva, dar asta nu înseamnă că sunt gata pentru noul capitol.

Atunci tu de ce ai fi? Dar oare va rămâne așa? O lume mică cu limite bine definite, care la o masă oferită de un anume cineva nu va reuși să spargă barierele între „nimeni, șoferul lui nuștiucare” și „fata de la facturare”?

Trecem pe lângă ei zilnic și nu le dăm importanță, dar ei sunt fix oamenii care ne conduc nouă(cei care conducem) mașinile, afacerile, timpul, ne știu secretele, fricile, viața.

Leave a Reply