Loading

În povești e puterea noastră

Aproape tot ce știm noi, este poveste!

Toate lucrurile sunt inventate. Nevoile fizice sunt adevărate, dar unora ne-ar lua prea puțin, altora, prea mult, să și le satisfacă…, dar după aia.. totul ar fi prea plictisitor.

Voi dezvolta astăzi subiectul pe care i l-am prezentat nașei mele(BTW: la mulți ani nașa.. ador să te ascult): Puterea dragostei!

Nu neapărat împlinită! Ci puterea dragostei de a te trezi din ale tale! Ale tale alea de zi cu zi…

Să afli că există o femeie acolo… în eter, care este gata să ”pună umărul” să fie suport pentru tine și proiectele tale.. care nu vede în tine doar banii tăi. sau relațiile tale, care vede un bărbat destoinic prin care ea poate conta! Și când zic asta nu sunt deloc misogin! Bineînțeles că exită femei ”onewomenshow” dar au peste 130kg, de obicei, altfel oricine semnează cu ele așteaptă un oral-bonus! Pana mea și mie mi-ar plăcea să fiu femeie cu mintea asta, dar nu găsești femei de-astea la orice colț că eu le-aș angaja pe toate!

Dar să revin… noi.. ăștia ocupați care vrem să luăm bmw-ul nou fără credit și fără să gireze ai noștri casa până îl achităm noi din salariul nostru brut de 1800 plus bonusuri, suntem pre ocupați să ne închegăm relațiile furnizorii sau clienții și mai sărim peste un prânz sau chiar o cină… iar aici intervine un … să-i spunem generic MIHĂIȚĂ.. care are o mamă mai mult curvă de obicei decât a ta, care bineînțeles că l-a învățat cum să trateze femeia îmediat după ce se pensează. Nu trebuie să-i porți pică.. genul ăsta de oameni sunt ”autodistructive„ exact ca mesajele lui Pierot nu durează mai mult de 5sec … după transmiterea mesajului.

Plecasem de la iubire nu? |Nici nu înțeleg de ce am poposit să îmi arăt frustrările| Păi să zicem că te nimerești la un botez, de care uitasei, dar pentru că ți-l permiți(din postura de invitat) te duci. Fără să ai mari așteptări te așezi la masă și te apuci de alune… când de nicăieri apare o zână! Și când zic zână, vorbesc serios: țâțe, cur, buze, mișcări de dans, tot tacâmul.. ce mai contează că este deja măritată cu zmeul.. ăla este un alt capitol.

Zâna aia de mai sus… se nimerește să se așeze fix pe scaunul de lângă tine. Iar tu, pui puțină presiune pe situația asta până când zâna îți aruncă momeala: cum de una ca mama copilului de la botez ajunge să aibă deja doi, iar alții niciunul. Atunci tu inevitabil, ca un guvide, înghiți momeala și te deschizi. Oricum nu era decât o chestiune de timp până ai fi făcut asta, pentru că tu ești ne-expirementat, iar ea, o profesionistă!

Bla-bla-bla toată seara, un dans, o țigară… până când la plecare face ceva neobișnuit: lasă tăcerea! Și asta te ucide… încet, încet, încet.

Te ucide și te putrezește pe dinăuntru. Ea nu are cum să realizeze asta pentru că este de mult în tărâmul zânelor în palatul ei de cleștar bătându-și capul cu treburi de zână.. iar tu, un amărât muritor te întorci acasă și simți cum pereții se apropie ca să te strivească. Dai like, lași comment, îi trimiți melodii și tot ce primești este un thumbs up sau un smilei de complezență. O traducere directă în gura mare la: ”TU NU CONTEZI”.

Și atunci te întorci la vorba lui Teo:” de ce nu te cuplezi cu Elena, verișoara lui Ionuț, a terminat litere, vă veți înțelege! ”(Elena e fan shawerma*) *cu de toate!

Adică te uiți în oglindă și realizezi că ești cu 30 de kile peste prințul cel frumos și te apuci să bagi bandă. Dar cu banda nu-i ușor… ai nevoie de timp.. 5-6luni cu regim sau câțiva ani fără!…

Atunci singurul lucru care îți rămâne de făcut este să scrii pe antisistem și să îți propui un țel din a o face fericită… spre bătrânețe 🙂

Parcă te vezi peste ani alături de una care este întotdeauna atentă la detalii, cu un farmec aparte și o personalitate încântătoare și vesela, relizând că nu ai cum să nu o iubești.

 

P.S.: Acest articol nu este pentru toată lumea așa că nu va beneficia de traduceri!

Leave a Reply