Loading

Despre Antisistem

Aici nu vei găsi un site de propagandă de niciun fel, noi nu ne luptăm cu guverne, nu ne luptăm cu instituții, nici cu asociații, comisii, comitete sau comiții, nici măcar cu grupuri de oameni sau de animale. Aici ne luptăm cu proprii noștri demoni! Cu barierele din mintea noastră, cu frustrările și tarele noastre din trecut.

Sunt sigur că asta poate părea foarte plictisitor la prima vedere, dar pe măsură ce te vei afunda în citit, te va roade interesul să începi să comentezi: fie să ne lauzi, fie să ne critici, sau chiar să ne cerți și să ne înjuri! Dar cu cât vei face asta mai des cu atât te vei descoperi mai bine și vei conștientiza că noi, cei din spatele antisistemului nu suntem niște roboței mai lucioși ca tine, nici măcar niște mutanți cu doua creiere și șapte mâini. Noi suntem o simplă reflexie a oglinzii tale prăfuite și stropită din baie.

Cu cât vei fi mai incisiv pe AntiSistem, cu atât vei fi mai înțelegător în realitate, iar atunci noi am învins! Noi am mai găsit unul sătul de ceea ce nu face el pentru societate, decât să o judece pe ea (nr. societate) pentru ceea ce nu face pentru el, iar acela dacă te vei dovedi a fi tu, atunci tu ai câștigat un loc în antisistemul valorilor proprii, valori care se fac singure vinovate pentru toate neajunsurile tale. Bineînțeles că și noi ne dorim să fim pasagerii unei limuzine cu șofer, dar ce facem noi pentru asta?

Așa că dacă tu ai o carieră minunată, cu multe perspective de viitor, o sănătate beton și noroc în dragoste, atunci vrem să spunem că suntem mândri de tine și te încurajăm să ne spui și nouă cum ai reușit asta, folosind linkul de contact. Dar vă rugăm să nu ne plictisiți cu mesaje în care începeți să vă lăudați cum: ești un om de treabă, iubești și îngrijești animalele, cum ești punctual, serios și cinstit, că nu vorbești niciodata urât. Vă rugăm o singură dată, pentru că a doua oară vom face abuz de butonul de block ip pentru că decă vroiam să ne plictisim deschideam televizorul nu o comunitate online!