Loading

Craciun Fericit

Acum când l-am deschis, laptopul mă anunța: ”Mai puțin de 20 de minute până la Crăciun”.

Mai puțin de 20 de minute până deschidem cadourile, mai puțin de 20 de minute până când moșul va coborî pe horn și ne va mânca biscuții de lângă brad. Mai puțin de 20 de minute până când trebuie să redevenim buni, fericiți, liniștiți și bucuroși alături de familie. Da, nu ne mai despart decât 20 de minute de cea mai veche motivație de-a fi fericiți: Crăciunul!

Nu știu ce simțiți voi în perioada asta, dar pentru mine, Crăciunul a fost și nu cred că va fi altfel vreodată: un prilej de a mă bucura alături de familie, chiar și alături de aceia din familie pe care îi ocolesc în restul anului. Peste acele 20 de minute mă voi preface că sunt fericit, mă voi preface că nu sunt gras, că nu beau, că nu mai fumez, că nu a început nici să mi se albească și nici ca nu a început să îmi cadă părul. Că nu îmi lipsește nimic, ba chiar îmi dă bogăția pe afară atât de mult încât le-am luat tuturor câte ceva. Voi fi cel mai bun actor din marea prefăcătorie care ține de obicei 3 zile, bine 2 sunt și libere de la muncă.

De ce zic că mă voi preface? Pentru că un an întreg nu avem nicio scuză să fim răi, să fim egoiști și invidioși, dar acum, în astea 3 zile ne dăruim cadouri! Ne dăruim? pentru asta avem nevoie de dăruire iar asta vine din interior, nu de la mall! Nu este decât o scuză pentru a cheltui și a consuma în excess! 3 zile de prefăcătorie la 20 de minute distanță!

20 de minute și mă voi îndopa de parcă ar veni sfârșitul lumii.

Dar ăsta nu sunt decât eu și nici nu am spus totul, mai sunt câteva de spus, în următoarele articole.

 

PS: era să uit: Crăciun fericit și vouă!

Leave a Reply