Loading

Cel mai mare fan al meu?

Dacă ar fi să te excludem pe tine, rămân eu! Tot ce-a rămas bun în mine este nevoia să te-ating!

Hai să nu ne dăm de gol și lasă-mă să zac și să ard liniștit în lipsa ta. Da! În cap îmi vin adesea foarte multe idei, dar trebuie să aleg de fiecare dată câte una și să mă focusez pe ea atât de intens încât să o dezvolt  până o fac să conteze.

E o melodie devenită celebră care se tot aude la radio în ultima vreme, iar în refren apare versul “zilele de luni și până joi le-am lăsat pe altădată..” așa este. Îți scriu în alt stil tocmai pentru că îți scriu în weekend. Lângă mine, în spatele meu la mai puțin de 2 metri stă întinsă dragostea mea. Cea cu care am rezonat încă din prima clipă.

Nu am de gând să exemplific calitățile ei pentru care ea merită tot weekendul. Mai bine ne apucăm să îmbunătățim zilele alea de luni și până joi.. să presărăm puțin gust în ele.

Nu știi unde ai picat? Ești pentru prima oară aici? Ascultă GPS-ul care tot repetă ”Întoarceți-vă!” Altfel cu siguranță dacă îl citiți pe acesta unul dinaintea lui v-a atras atenția și v-a trezit interesul pentru antisistem.

Îți spusesem și în realitate sau în alte articole: Nu vreau să dărâm guverne cu ajutorul antisistem.ro (oricum în ultima vreme guvernele au termen de valabilitate mai mic decât pateul)vreau să stârnesc minți, mințile voastre să încerce să gândească liber și să iși caute sănătatea. Pentru că dacă le ai pe astea 2 – sănătate și minte, nu trebuie decât să te apuci să lupți să îți câștigi și libertatea! Fără libertate nicio filosofie nu are nicio valoare.

Fanii sunt un adevărat imperiu pentru un artist, iar pentru mine să scriu este momentul preferat al vieții.
Sub soare este loc pentru toată lumea!

Leave a Reply